David Roberts och Richard Chambers, The Haney Koncernledningen ビジネス

17 maj 2013 - Hong Kong -

Citibank värd årets Taiwan Investor Conference hölls på Conrad Hotel, Hong Kong, 15-16 maj, 2013 med hedrade gäster David Roberts, Senior Vice President för The Haney Group tillsammans med chefen för Private Equity Richard Chambers.
Den Haney Gruppen bildades som en aktieanalys hus i Hongkong 1999 och har vuxit ungefär tjugo gånger. Företaget erbjuder institutionella stödnivå forskning till företagskunder handlare. Deras kunder är främst stora investerare som fondförvaltare och mäklarfirmor materiel som kräver korrekta realtidsdata. De arbetar också med HNWI. De arbetar på uppdrag av klienter för att samla och sammanställa information om enligt kända och potentiellt undervärderade små och mid-cap aktier.
Denna samverkan av The Haney Group och Citibank tar att fokusera på behovet av en samlad insats för att stärka investeringar i Asien såväl som globalt. Citibank, i själva verket uppnår extraordinära för sina kunder runt om i världen genom att främja målen för sina kunder. Deras skiftande och begåvade personal i mer än 100 länder råder företag, regeringar och institutioner om de bästa sätten att förverkliga sina strategiska mål.
Citi skapar lösningar för och ge bredast möjliga kapitalet och marknaden tillgång till tusentals utgivare och klienter investerare. Och ingen institution utför bättre alltmer komplexa betalning och cash management lösningar som krävs i dagens globala ekonomi.
Global Capital Markets ger världsklass globala kapacitet för företags, institutionella och privata investerare genom vår dominerande kapitalet och försäljningen skuld och handelsplattformar, branschledande forskning, top-tier institutionella kapacitet distribution och tillgång till den näst största Privatkundsmäkleri nätverk USA De är en global ledare inom underwriting, strukturera, och försäljning och handel över alla tillgångsklasser, inklusive aktier, obligationer, stats-och bemanningsföretag, asset-backed och mortgage-backed securities, syndikerade lån, strukturerade och terminer produkter.

キーワード
thehaneygroup.com
David Roberts och
Richard Chambers

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop