James Carter, VP, ja Marcus Dawson, Investment johtaja, on Abney Associates ビジネス


15 maaliskuu 2013 - Hong Kong -

James Carter, varatoimitusjohtaja, ja Marcus Dawson, johtaja investoinnit, Abney Associates käyvät Financial Stability symposiumin sponsoroi Hong Kong Monetary Authority 30. toukokuuta 2013 Two International Finance Center, Auditorio, 56 / F, 8 Finance Street, Central HK.
Kaksi pääteemoista ohjelmaan kuuluu: ensimmäinen, vuorovaikutus mikro-ja makrotason vakauden valvonnan ja toiseksi, Governance for Financial Stability. Ensimmäisessä, erot makro-ja mikrotason vakauden valvonnan keskustellaan sittemmin käytyjen keskustelujen rajojen makrotalouden vakauden valvonnan. Sisällä toinen aihe, rooli säännön ja harkintavallan rahoitusvakautta päätöksenteossa otetaan ylös. Tehokas ja tehokkaan hallinnon järjestelyjä rahoitusjärjestelmän vakauden politiikkaa keskustellaan myös sekä hyviä ja huonoja puolia eri institutionaaliset järjestelyt?
Abney Associates ammattilaisten osallistuminen symposiumiin osuu halunsa parantaa yhtiön kykyä tarjota erinomaiset palvelut rehellisesti ja eettisten normien kautta vuorovaikutuksessa muiden yksilöiden ja ryhmien mukana rahoitusta ja investointeja. Ne antavat edelleen monenlaisia ratkaisuja räätälöidä asiakkailleen tavoitteita ja perustuvat hyvin tutkittua tietoa. Kasvu ja vakaus ovat Ensisijaisena yritys ylläpitää puolesta niiden asiakkaita ja yhteiskuntaa yleensä.
Hong Kong Monetary Authority kautta instituutti raha Research (HKIMR). tutkii liittyvistä asioista rahapolitiikkaa, rahoitus-ja pankkialan erityisesti koskeviin asioihin Hong Kong ja Aasiassa. Yksi sen päätavoitteista on edistää "poliittista analyysia strategisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat rahoitusmarkkinoiden kehitystä Aasiassa."
Abney Associates tukee järjestäjien tavoitteena on tarjota vakaat puitteet Aasian sijoittajat ja päättäjät tarkastella ja analysoida paikallisia ja maailmanlaajuisia taloudellisia kysymyksiä, jotka kantavat kun taloudellinen kunto Aasian maiden ja lähialueiden talousalueilla. Tämä yhteinen näkemys on sopusoinnussa Yhtiön tavoitteena on "rakentaa vaurautta asiakkaille luomalla maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä".

キーワード
abneyassociates.com
Abney Associates

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop