Hendren Global Group Article Code 81345798450 HGG ビジネス

College pengar Guide: Tips för att minska student skuld

Tänk dig en värld där den genomsnittliga högskolestudent akademiker skuldfri och snabbt finner ett jobb som utmanar och uppfyller dem. Låter som en fantasi, rätt? Sanningen är att många studenter examen med lån och befinner sig mitt i en osäker ekonomi. Enligt Demos, en offentlig politik organisation som syftar till att uppnå en "sann demokrati" med en "hållbar ekonomi", student lån konto för den vanligaste formen av ökande skuld bland åldrarna 18-24. Men den goda nyheten är att framtiden inte behöver vara dyster om Studenterna planerar ordentligt.
FAFSA och arbete studier
Om du får ett stipendium för Futures Bright, du förmodligen redan vet att du har till fil gratisprogram för Federal Student stöd (FAFSA) varje år. dock se till att du tillämpar tidigt i början av varje år som skall beaktas för gåvobistånd, lån och arbete studier. FSU'S Office för ekonomiskt stöd uppmuntrar studenter som inte tilldelas federal arbete studier gå igenom stadens karriär jobb läge och utveckling av programmet att hitta deltidsarbete.
Sommarjobb
Även om det inte kan vara det perfekta sättet att tillbringa din semester, kan fastna ett deltids- eller säsongsbetonade jobb gå långt för att betala för dina kostnader för hyra och mat. Tänk på att om du behöver arbeta under sommaren att göra ihop, du kan avstå från bosättningskravet sommaren. Detta skulle göra det möjligt för dig att spara pengar som du skulle ha tillbringat på sommaren klasser (som inte omfattas av Futures Bright stipendier).
Stipendier
Det verkar som en hel del studenter spendera all sin fritid söker stipendier när de är i de sista åren på gymnasiet. Sedan komma till college, och sluta använda. Men tvärtemot vad många tror, stipendier är inte bara tilldelas gymnasiet juniorer och seniorer. Du kan behöva söka lite hårdare, men det finns stipendier och utmärkelser ute för nästan varje större och liv omständighet under solen. Webben är full av stipendium sökningar som kan hjälpa dig att begränsa listan över erbjudanden. Se till att du söka efter stipendier som passar dina talanger och intressen, och undvika bedrägerier – du ska aldrig betala att ansöka om ett stipendium eller ett stipendium Sök. Glöm inte att medan du kan ansöka om stipendier året runt, sommaren är det perfekta tid att ordna dina program.

Related:

キーワード
hendrenglobal
grouparticle
code81345798450 HGG

このノウハウを評価する

評価、コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

コメントを見る

コメントするにはサービスに登録してください。

サービス登録をする

FC2ID新規登録

ログイン

▲ PageTop